Latest Tweets

Kaaspoffertjes

Ingrediënten

250 gram Tynjetaler
350 gram Bloem
1 tl. Bakpoeder
0,25 tl. Zout
250 ml Melk
3 Scharreleieren
50 ml brandewijn
  olie

 

Bereidingswijze

Snijd de korst van de Tynjetaler en rasp de kaas. Meng de bloem, het bakpoeder en zout door elkaar in een kom. Voeg hierna de melk, eieren en brandewijn al roerende toe. Vervolgens 200 gram van de kaas door het beslag mengen. De poffertjespan verhitten en met behulp van een kwastje invetten met olie. De poffertjes in 5-8 minuten gaar een goudbruin bakken, halverwege keren. De poffertjes bestrooien met de overgebleven kaas en eventueel serveren met boerenboter.

  • ambachtelijk en vers
  • de lekkerste van Nederland
  • ook streekproducten
  • excursies kaas maken
  • groot assortiment
  • Stichting Kwaliteitszorg Boerenkaas
  • Echte boerenkaas
  • Echte boerderij zuivel

Aanmelden ‘De Gelder’ nieuwsbrief

Openingstijden winkel (Tijnje)

  • 13.30 – 17.00Maandag
  • 09.00 – 12.30Di. t/m Vrijdag
  • 13.30 – 17.00 
  • 09.00 – 16.00Zaterdag

Contactgegevens

Kaasboerderij “De Gelder”
Heawei 42
8406 AW  TIJNJE
Tel. 0513 – 57 12 36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TwitterFacebookLinkedinYoutube